Old Grand-Dad Golfclub Nederland

Welkom op de site van Old Grand-Dad Club Nederland

De stichting Old Grand-Dad Club Nederland werkt voor goede doelen. Met name projecten op het gebied van sport, spel en beweging voor jongeren met een beperking.Sinds de oprichting, nu bijna 50 jaar geleden op de “Heerenmiddag” van De Kennemer, zijn er inmiddels meer dan 120 clubs met een OGD afdeling. Samen ruim 6.000 golfende grootvaders verspreid over het gehele land en opgedeeld in 8 regio’s.

 

  1. In die periode is inmiddels meer dan € 3 miljoen aan goede doelen geschonken.
  2. Naast de ruim 6.000 golfende en donerende grootvaders, zijn er meer dan 150 vrijwilligers als clubconsuls, regioconsuls, ondersteunende werkgroep leden en bestuurders, onbezoldigd actief om de doelstellingen te realiseren.
  3. Om donateurs te werven en te behouden organiseert de OGD jaarlijks clubwedstrijden, regiofinales en een jaarlijkse finale, samen meer dan 130 wedstrijden waaraan ruim 7.000 golfers meedoen. Op die manier worden golfende grootvaders gestimuleerd om te doneren.

Ook u kunt als Golfende Grootvaders met ons meedoen. U helpt ons dan om het mooie werk voor jongeren met een beperking mogelijk te blijven maken, in combinatie met gezellig en sportief golf spelen.
Klik hier voor aanmelden.
Of,
klik hier en zoek op de naam van uw club naar onze bij uw club actieve clubconsul.
Hij kan u alles vertellen over onze mooie stichting en hoe u er ook aan mee kunt doen.