Disclaimer Old Grand-Dad website


De doelstellingen en informatie over de ANBI status van de Stichting Old Grand-Dad Club Nederland – de Stichting - zijn vermeld op deze officiële website www.oldgranddad.nl van de Stichting, evenals overzichten van verleende schenkingen aan goede doelen, overzichten van gespeelde regio- en landelijke wedstrijden door de grootvader donateurs en financiële verslagen, al dan niet in de (gearchiveerde) Jaarberichten.

 

Disclaimer

Stichting Old Grand-Dad Club Nederland stelt de inhoud van deze website zorgvuldig samen en de Stichting, noch bestuur, webmaster, redactie en auteurs staan op geen enkele wijze in voor de juistheid of volledigheid van de gegevens en aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor schade, van welke aard dan ook, die het gevolg is van handelingen en/of beslissingen gebaseerd op informatie in deze website. Aan deze website kunnen geen rechten ontleend worden. De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op deze website. Door deze website te bezoeken en de op deze website vermelde informatie te gebruiken, verklaart de bezoeker zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

Secretaris: Cees Verkerk, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Projecten Coördinator: Jan Orie,Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Webmaster: Maarten Stratenus, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Redactie: Hannes van de Stadt en Jan de Vries, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wedstrijd Coördinator: Ed Eelman, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Adreswijzigingen aan de clubconsul
Penningmeester: Jan Moen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bank rekeningen t.n.v. Stichting Old Grand-Dad Club te Barneveld:
ABN-Amro 41.20.51.095 / IBAN: NL18 ABNA 0412051095 / BIC: ABNNNL2A
ING bank 3266722 / IBAN: NL79I NGB 0003266722 / BIC: INGBNL2A
www.oldgranddad.nl

Onderstaande fotografen verleenden De Stichting het gebruiksrecht van de op website gepubliceerde foto’s: Koen Suyk, Friso Leunge, Herman Berteler, Peter van Mens, Ed Eelman, Hannes van de Stadt.